tirsdag 22. mars 2011

Hjemme igjen

Da var vi vel hjemme igjen etter en flott tur i Stavanger sammen med familien min. Det er noe som heter "borte bra, men hjemme best", og det stemmer forsåvidt ganske bra. Ungene har litt mer rutiner her hjemme til måltider og legging så det blir litt roligere dager av den grunn. Men det er jo sånn det skal være og.
På slutten av oppholdet i Stavanger var vi sammen med Lia, Mika, Ingrid, Simen, Andreas, Beate og Bente på lekeland på Kvadrat. Gjett om det var noen små som koste seg max der da.. Det var herlig å se.. Alette var som alltid veldig skeptisk til nye ting, så jeg måtte nesten presse henne til å ta sklia. Men etter hun hadde gjort det en gang så var hun ikke til å ta bort der ifra.
Bente på sklia med Eva-Lotta...

Ellers hadde vi en koselig avslutningsfest for Grethe hos Øystein og Ingrid. Hun har jo flyttet tilbake til Drammen igjen. Det setter ihvertfall vi i familien veldig stor pris på. Har savnet henne mye når hun har vært i Stavanger.. Så velkommen tilbake. Har noen bilder fra festen men de fleste ble desverre dårlige.
Dette er altså Eva-Lotta som river Paul i håret..
Hehe.. Her er altså Alette da hun var 5 måneder i samme positur som Eva-Lotta er i på det andre bildet. Hva er det onkel og tante driver på med? :-)
Her har onkel tatt på seg jobben med matingen av Eva-Lotta..
Og her gir han faktisk flaske til Alette.. Jeg må virkelig si at du er dyktig Paul:-)

Ellers har vi noen flotte dager her i Drammen. Her smelter snøen så det er en fryd å se på. Det renner i strømmer i takrennene.. Fantastisk herlig å se at våren omsider er på vei. Idag var det faktisk 11 plussgrader ute. Så det hjelper på smeltingen. Dagene har ellers vært veldig travle med mye jobbing for Alette har bursdag på torsdag og vi skal feire det to dager for det passet ikke for alle den ene dagen. Idag har gått til mye kakebaking. Skal legge ut bilder av dette etterhvert. Håper ihvertfall snuppa blir fornøyd.

Ønsker alle en rolig og fredelig kveld. Her ligger ihverfall jentene å sover nå..

Klem Ellen

4 kommentarer:

  1. Koselig resyme :) D va kjekt å se deg! Enjoy life <3

    SvarSlett
  2. Hahahahahahaha:D løye... fantastisk bra bilder:)hihi
    Paul seie historien gjentar seg:)hihi
    Var kjempekjekt å se dåkk igjen asså;)
    Kjempe glad i dåkk adle;)
    Klem fra Paul og Frøydis

    SvarSlett
  3. HAHA! Morsomt at du fant frem gamle bilder som viste noe av det samme da. Det er ihvertfall noen som har system i bildene sine ser det ut som;) Vi gleder oss masse til å komme på fest på torsdag. Du er veldig flink til å oppdatere, jeg derimot, er litt giddalaus for tida;)

    SvarSlett
  4. Ser at Alette hadde gode bollekinn på den alderen også. :) Koselig å være på barnebursdag i dag. Tror Alette var veldig fornøyd, jeg!

    SvarSlett