mandag 12. september 2011

Rengjøring på en mandag..

Christoffer fikk en nydelig figur til bursdagen sin av noen av mine søsken, så da ble det rengjøring og pynting da jeg kom hjem fra Fredrikstad igår.. Jeg synes bare de figurene er skikkelig fine..


Nydelig, ikke sant? Det var denne figuren han fikk.. Jeg vet nå ikke hvem som ble mest glad jeg:-)   


Klem Ellen

5 kommentarer:

  1. Åh ja! De er så skjønne. Er den heldige eier av en selv:) Koselig dere har det, Ellen!

    SvarSlett
  2. Ntååå, den figuren av Chris med deres to små var kjempeskjønn!! Du er flink til å pynte du Ellen, og det er neimen ikke godt å si hvem som ble mest glad nei;D Heheheh...

    SvarSlett
  3. ja, de er skikkelig fine! Fikk en av camilla og jon en gang, når jeg gikk gravid med Frida. Helt overraskende kom de med den, tror det er en av de fineste gavene noen bare har kommet med, sånn helt uten vidre :) Jeg ønsker meg julekrybben til jul! Har du sett den? Kjempeflott!

    Ønsker deg en fin dag! Her er det knallsol, så nå skal jeg la senger være uoppredd, og klesvasken stå. Ut, ut, ut!!! Klem!

    SvarSlett
  4. NYDELIG! De figurene er kjempefine :)

    SvarSlett
  5. Synne: ja jeg har samlet litt på dem nå i noen år, men det er jo slike figurer en ikke kjøper til hverdags for å si det sånn..
    Caroline: hehe, var nok meg som ble mest glad ja..
    Merethe: Jeg har sett den julekrybba, men den må vel være forskrekkelig dyr da.. Den er utrolig flott.. Vi har vært ute flere timer idag vi og.. Kjempe herlig..
    Cathrine: Figurene er kjempefine ja:-)

    SvarSlett