onsdag 11. mai 2011

Sommer:-)

Nå er det sommer folkens.. Her i Drammen har det vært nydelig utevær flere dager nå og vi koser oss kjempe masse ute. Det første Alette vil om morgenen er å gå ut, og det er også det siste hun vil. Det er herlig når hun heller vil gå ut enn å sitte inne. Igår var vi på Stordammen med Sabine og jentene. Vi koste oss veldig mye. Sola skinte og jentene koste seg i vannkanten. Vi så masse rumpetroll og det var jo stas for jentene.

På vei til stordammen.. Skjønne jenter:-)

Våre herlige søte små, Eva-Lotta til venstre og Mathea til høyre.. 

Ellers fikk vi et koselig drop-in besøk på søndag av mamma og pappa. Det var veldig koselig selv om det bare var for en veldig kort stund. De kom med den gamle dukkevogna som jeg lekte med da jeg var liten. Det var veldig stas å få den vogna igjen og Alette har allerede lekt masse med den.

Her har Eva-Lotta allerede inntatt vogna.. Sammen med dukka...

..og sauen Shane til Alette:-)

Ellers er go`jenta vår et halvt år idag. Hun er så blid og smilende denne bebisen. I natt våknet hun i 5 tiden og bare lå å småpludret. Hun hadde sparket av seg dyna og lå å lekte med tærne sine. Vi er virkelig heldige som kan våkne opp til slik en søt musikk. Det er greit nok, det var litt i det tidligste laget men hun fikk mat og sovnet igjen, helt til Alette kom taslende inn på rommet vårt halv 9.
Tiden går så kjempe fort. Synes ikke det var så lenge siden jeg lå på sykehuset og var verdens lykkeligste tobarns mor.. Det er jeg jo fortsatt da:-) Trives veldig godt å tusle her hjemme med mine små.. Jeg er veldig heldig som får muligheten til å være hjemme..

Den skjønne jenta vår er et halvt år..

Godjentene våre..

Alette skulle tidlig ut idag men det var fortsatt litt kaldt så hun fikk et teppe å varme seg med..

Her får dukken resten av eple som hun ikke orket selv.. Alette har fått veldig mye mer sans for å leke med dukker og slikt. Det er skjønt å se hvordan hun behandler dukkene sine. Hihi.. morsfølelsen er vekket til live:-) Ok.. Litt ihvertfall da:-)

Ellers får dere alle ha en strålende dag. Nå skal jeg ut å nyte sola litt.. Og senere idag skal vi gå i 17- mai tog. Et arrangement for hele borettslaget. Det skal bli kjekt..

Klem Ellen

5 kommentarer:

  1. Morsomt å ha sånn arrangement for hele borettslaget da, koselig for de små;) Det er helt utorlig hvor lik Eva-Lotta er på chris på noen av bildene. De er som tatt ut av gamle bilder! Utrolig kult!

    Det ser virkelig ut som du stortrives som 2-barnsmor og det er kjempekoselig å se og høre;) Artig med den gamle dukkevognen forresten. Så utrolig søtt nå Eva-lotta var oppi;)

    SvarSlett
  2. Takk for turen i går! Det var koselig å være sammen med dere igjen!

    Helt enig i at Eva-Lotta ligner på Christoffer! Gratulerer med et halvt år. :)

    SvarSlett
  3. Så herlige bilder.. Ja du er heldig du Ellen :) to vanvittig søte jenter du har :) og jeg litt heldig jeg og som får være tante til de to fantastisk søde jente :) Klem fra tante Kjersti

    SvarSlett
  4. Ntåå, SÅ nydelige bilder :D
    hehe, liker det blikket til Eva-Lotta med de søte øyenbryna ;)

    SvarSlett
  5. ..Og forresten: det uttrykket til Alette ved dukkevogna er også et terningkast 6 :D

    SvarSlett