fredag 11. november 2011

1 årsdag..

Tenk i dag er det allerede gått et år siden vi fikk den skjønne prinsessa vår. Jeg kan ikke fatte og begripe hvor tiden er blitt av. Føler ikke at det var så lenge siden hun lå så liten og hjelpeløs i armene mine.


Her hadde vi akkurat kommet hjem fra sykehuset. Eva-Lotta sov godt på pappas bryst. Det gjorde hun mye den første tiden. Hun var en baby som koste seg masse når vi holdt henne. Og sov somregel best på armen eller brystet.



Plutselig har det allerede gått 1 år. Det er utrolig hvor mye som skjer bare det første året. Nå spiser hun den samme maten som oss og har så smått begynt å gå.. Personligheten hennes er ganske så forskjellig fra Alette. Det er helt enormt hvor forskjellige søsken kan være. Men det er egentlig litt greit at det er så forskjellige.. 
Eva-Lotta er den store rampejenta her hjemme (ikke det at hun andre er rolig akkurat:-)). Hun sitter virkelig ikke mye i ro. Det er mye latter og glede der hun er. Humoren har hun virkelig fått frem og. Rett og slett en liten skøyer:-)

Her fant vi henne inne i oppvaskmaskinen:-)

Et skikkelig glis:-)

Fått dreisen på å spise melon:-)

Årets julekort:-)

Godjenta vår med det skikkelig strie og uregjerelige håret:-)

Prøvesmaking av sjokoladekake.. Her er resultatet.. Pappan hadde vel og merke griset litt ekstra:-) Bart og skjegg er gøy å lage, spesielt med sjokolade:-)

Igår hadde vi en koselig bursdagsfeiring for henne. Og mange i familien dukket opp. Hun fikk masse flotte gaver.. Så tusen takk alle sammen:-)

Her var en litt mer finslig spising. Hun ble ikke så skitten ... Velkommen i de voksnes kakespisendes rekker:-)

Mamma og pappa er så uendelig glad i deg, og det er storesøster Alette også. Det blir mye kosing dem imellom. Noen ganger blir det litt for mye og litt for hard kos Alette gir til Eva-Lotta så da sier hun godt ifra. Jeg kan godt skjønne minsten jeg når storesøster står over henne og ruller henne rundt mens hun sier at hun skal bake bolle:-)
Men men.. hverdagen kaller igjen.. Her er det en bleie som må tas.. 

Ønsker alle en flott dag.. Her skal vi snart ta oss et kakestykke og kose oss:-)


Klem Ellen

(Jeg har vært litt borte fra bloggen, men håper å komme sterkere tilbake igjen nå. Så beklager folkens at jeg ikke har fått fulgt dere opp på deres blogger og)

6 kommentarer:

  1. Gratulerer til det søte Bekketrollet ditt Ellen!! :) Hun er vakker, og skikkelig morsom!

    Klem!

    SvarSlett
  2. Gratulerer til den nydelige rampeungen, Eva-Lotta! Ho er heerlig :D

    SvarSlett
  3. Tenk det! Så fort det har gått...

    Den lille skøyeren der har jo bare verdens herligste smil - for et sjarmtroll!

    Skikkelig kult Hello Kitty-kake du hadde laget - passer for en liten søt prinsesse:D

    SvarSlett
  4. Det er så rart at bare på et år, så er ei loite tulla blitt så stor og selstendig at hun spiser den samme maten som oss og kan klare seg så bra selv. Utrolig kult vaskemaskin-bilde. Hu er så nydelig, den vesle rampejenta deres.

    Man får ikke alltid blogget om alt man har lyst til, men sånn er det vel for de fleste. Men liker godt å lese innleggene dine:)

    SvarSlett
  5. ÅÅÅ, så nydelig hun er altså! Og eldstejenta di likeså! Skikkelig fint julekortbilde må jeg si.

    SvarSlett
  6. Fantastiske bildeer! Hun er bare helskjønn :) Ett år går så fort, plutselig er småtrolla våre store (troll) :)

    SvarSlett